Fen Lisesi mezunları ilk defa buluşuyor

Çorum Fen Lisesi'nden mezun olan öğrenciler ilk defa mezunlar buluşması programı ile...

27 Ağustos 2014 Çarşamba 13:19
 Fen Lisesi mezunları ilk defa buluşuyor


Çorum Fen Lisesi'nden mezun olan öğrenciler ilk defa mezunlar buluşması programı ile 30 Ağustos 2014 Cumartesi günü saat 12.00’da okul bahçesinde buluşacaklar.


Çorum Fen Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Selda Tarhan, ilk defa düzenleyecekleri mezunlar buluşması programına okul öğretmenlerini, idarecileri ve mezun olan tüm öğrencileri davet ettiklerini söyledi.


Tarhan, "Bu etkinlik ile Fen Lisesi'nden mezun olan ve üniversiteyi bitirip mesleğe başlayanlar ile eski ve yeni mezunların tanışmalarını sağlayacağız. Bunun özellikle yeni mezunlar açısından çok faydalı olacağını düşünüyoruz. Uzun yıllar birbirlerini görmeyen arkadaşlar, bu vesileyle hasret giderecekler. 30 Ağustos 2014 Cumartesi günü saat 12.00’da Fen Lisesi bahçesinde düzenlenecek bu özel günde okulumuzdan mezun olan herkesi programımıza davet ediyoruz" dedi.




Son Güncelleme: 27.08.2014 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.