Fenomen davulcu alkış topladı

Çorum’un fenomen davulcusu Faruk Çakmak, İskilip'te katıldığı bir düğünde yaptığı gösteri ile alkış topladı.

25 Ekim 2021 Pazartesi 18:17
Fenomen davulcu alkış topladı

Çorum’un fenomen davulcusu Faruk Çakmak (37), İskilip ilçesinde katıldığı düğünde önce davul çaldı, ardından da boş sandalyeyle adeta güreşti. Davulcunun gösterisi ilgi odağı oldu.

İskilip ilçesinde 16 yıldır davulculuk yapan ve ‘fenomen davulcu’ olarak tanınan Faruk Çakmak, bir düğüne katıldı. Düğünde davul çalan ve davetlileri eğlendiren Çakmak, daha sonra farklı bir gösteri yaptı. Düğün devam ederken eline aldığı sandalye ile er meydanına çıkar gibi yapan Çakmak, sandalyeyle güreşmeye başladı. Çakmak’ın gösterisi davetlileri kahkahaya boğarken, konuklar bu anları cep telefonu kameralarıyla kayda aldı. Farklı bir şey yaparak insanları eğlendirmek istediğini söyleyen Faruk Çakmak’ın gösterisi alkış aldı.

KAYNAK: YUSUF ÇINAR

Son Güncelleme: 25.10.2021 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fenomen 2021-10-25 20:22:16

https://youtu.be/WHyzsfo5-lY. youtodan bu adrestan işlenebilir.