Fevziye Yaşar toprağa verildi

Anayasa Mahkemesi Üyesi Kenan Yaşar'ın annesi Fevziye Yaşar toprağa verildi.

21 Mart 2022 Pazartesi 17:57
Fevziye Yaşar toprağa verildi

Merhum Rıdvan Yaşar’ın eşi, Anayasa Mahkemesi Üyesi Kenan Yaşar ile AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar’ın vefat eden anneleri Fevziye Yaşar’ın cenazesi toprağa verildi.

Fevziye Yaşar’ın cenazesi bugün Mecitözü Büyük Camii’nde İkindi Namazı’na kılınan cenaze namazının ardından Sarı Dede Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumenin cenazesini İl Müftüsü Muharrem Biçer kıldırırken. cenazeye Anayasa Mahkemesi Başkanı Prof. Dr. Zühtü Arslan ve Anayasa Mahkemesi Üyeleri, Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İl Jandarma Komutanı Albay İlhan Uzunoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasısz, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Yasin Güler ve AK Parti teşkilatları. Belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Son Güncelleme: 22.03.2022 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165