Fikret Zaman göreve başladı

Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesiyle Çorum Vali Yardımcılığına atanan Fikret Zaman görevine başladı.

18 Eylül 2013 Çarşamba 11:33
 Fikret Zaman göreve başladı


Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesiyle Çorum Vali Yardımcılığına atanan Fikret Zaman görevine başladı.

Aksaray Vali Yardımcılığı’ndan 19.07.2013 tarih ve 2013/463 nolu Müşterek Kararname ile Çorum Vali Yardımcılığı görevine atanan Fikret Zaman,  9 Eylül 2013 tarihinde görevine başladı.
Çorum’a tayin olduğu için mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Yardımcısı Fikret Zaman yaptığı açıklamada, ‘Çorum uygarlıklara ev sahipliği yapmış bir ilimiz. Kamu görevlileri olarak bizlerin amacı halkımıza en iyi şekilde hizmet etmektir. Bizlerde Sayın Valimiz Sabri Başköy önderliğinde elimizden geldiğince halkımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz.  Bu vesileyle tüm Çorumlu hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.  

Fikret Zaman Kimdir?

Fikret Zaman, 1968 yılında Kars’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kars’ta tamamladı. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 1992 yılında Ordu Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başladı. Gülyalı (Ordu), İyidere(Rize) ve Uluborlu (Isparta) ilçelerinde Kaymakam Vekilliklerinde bulundu. 1994 yılında Salisbury’de (İngiltere) eğitim ve mesleki incelemelerde bulundu. İnhisar (Bilecik), Çağlayancerit (Kahramanmaraş) ve Keçiborlu (Isparta) Kaymakamlıklarından sonra 2003’de Bingöl Vali Yardımcısı olarak atandı. Akabinde Trabzon’un Tonya ve Vakfıkebir ilçelerinde Kaymakamlık görevinde bulundu.

2010 yılında Aksaray Vali Yardımcılığı görevine atandı. Bu dönemde 1,5 ay Amerika Birleşik Devletlerinde eğitim ve inceleme gezisinde bulundu. Mesleki yaşamı boyunca İçişleri Bakanlığı ve diğer Bakanlıkların düzenlediği birçok kurs ve seminerlere katıldı. Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans yaptı.

Çorum Vali Yardımcısı olarak görev yapan Fikret Zaman,
İngilizce bilmekte olup, evli ve 2 çocuk babasıdır. 




Son Güncelleme: 18.09.2013 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.