Finali böyle yaptılar

09 Ağustos 2022 Salı 09:46
Finali böyle yaptılar

Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilciliğinin açtığı ortaokullar yaz okulu kapanış programı yaklaşık 3000 kişinin katılımıyla Atatürk Spor Salonu’nda  gerçekleştirildi.

Kapanış programına Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı Enes Eminoğlu, AK Parti Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, öğrenciler ve velileri katıldı.

TÜGVA GENEL BAŞKANI KONUŞTU

Programın açış konuşmasını yapan TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, “İstanbul’dan Kars’a, Edirne’den Hakkari’ye 81 ilde 120 bin öğrenci ile rekor bir katılımla yaz okuluna imza atmış olduk. Geçen hafta sayın Cumhurbaşkanı’mıza bu rakamı ifade ederken bizzat kendisi ‘Bu bir devrimdir.’ dedi. Elhamdülillah. Çünkü Türkiye sathında bir hareketlilik, coşku, heyecan, bir motivasyonu hep birlikte yaşıyoruz. Emeği geçenlerden Rabb’im razı olsun.”Dedi.
Eminoğlu sözlerine şöyle devam etti:

ZAFER KUŞAĞI

“Birileri genç kuşağa, özellikle gençlerimize ‘z kuşağı, y kuşağı, x kuşağı’ yaftasını vurmaya çalışıyor ama elhamdülillah burada Allah’ı bilen, Kur’an’ı bilen bir nesil yetişiyor. Bu nesil, zafer kuşağı dediğimiz, Ayasofya kuşağı dediğimiz, fetih kuşağı dediğimiz, Türkiye’nin 81 ilinde Allah’ı bilen, Kur’an’ı bilen bir nesil yetişiyor. İnşallah bu nesil Ayasofya’nın dirilişine nasıl vesile olduysa Mescid-i Aksa’nın da özgürlüğe kavuşmasının habercisi olacaktır. Buna yürekten inanıyoruz."

MİLLİ TEKNOLOJİ HAMLESİ

Türkiye’nin milli teknoloji hamlesine de değinen Eminoğlu, “Son 20 yılda Türkiye’de yüzde 10-15’te olan yerli ve milli sanayi bugün yüzde 80’lere gelmiş durumda. Sayın Cumhurbaşkanı’mızın önderliğinde, liderliğinde bugün İHA’ları, SİHA’ları, kendi otomobilimizi, yerli uçağımızla, milli gemimizle her anlamda kendisini geliştirmiş, bölgesel güç olmaktan çıkmış ve küresel güç olma yolunda ilerleyen Türkiye’den bahsediyoruz. Buradaki kardeşlerimiz robotik kodlamadan yazılıma birçok alanda kendisini geliştirip Türkiye’nin geleceğine hep birlikte inşallah imza atacaklar. Biz gençlerle mutluyuz, gençlerimizi seviyoruz. Yola gençlerle çıktık ve inşallah yolumuzu gençlerle tamamlayacağız.” İfadelerini kullandı.

MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERLE YOĞRULMUŞ GENÇLİK

Yaz Okulu kapanış programına katılımlarından dolayı TÜGVA Genel Başkanı, Genel Başkan yardımcısı ve il protokolüne teşekkürlerini sunan İl Temsilcisi Enes Kayabaşı da, “Bu sene 5 tane okulumuzda yaz okulumuzu tamamladık.

İsimleriyle müstesna olan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Mimar Sinan Ortaokulu, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu, Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu ve 19 Mayıs İlkokulunda gençlerimizi ağırladık. Gücünü geçmişten alan, geleceğe emin adımlarla ilerleyen, bu toprakların hamuru ile yoğrulmuş, milli ve manevi değerlerimize sıkı sıkıya bağlı bir gençlik hayal ediyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: Çorum WEB TV

Son Güncelleme: 09.08.2022 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2022-08-09 12:10:43

TÜGVA NIN ÇORUMDAKİ GÜCÜNÜ GÖRMÜŞ OLDUK HU VESİLE İLE. Tügva baskanı enes baskanı tebrık ederım. Cok calısıyorlar.Sıyası prtışelerıj salon dolduramadıgı bır zamanda bu kaşabalık muazzam

Avatar
Emekli Çorumlu 2022-08-10 17:35:17

Haklısın çok çalı....

banner165