Fırıncılar ekmek çıkarmama kararı aldı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde, fırıncılar tekli ekmek üretmeme kararı aldı

05 Ocak 2023 Perşembe 18:23
Fırıncılar ekmek çıkarmama kararı aldı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde, fırıncılar tekli ekmek üretmeme kararı aldı. İlçede daha öne 200 gramı 4 TL'den satılan ekmek, 400 gram olarak 8 TL'den satılmaya başlandı.

İlçedeki fırınlar, artan işçi maliyetini gerekçe göstererek tekli ekmek üretmeme kararı aldı. Dünden itibaren çiftli ekmek 8 TL'den satılmaya başlandı.

ZABITA EKİPLERİ UYARDI

Sungurlu’da fırıncıların tekli ekmek üretimine son verip, çiftli ekmek uygulamasına başlamasının ardından belediyesi zabıta ekipleri denetimlerini artırdı. Zabıta müdürlüğü ekipleri, ilçede hizmet veren fırınlarda denetime çıktı.

Gramaj ve hijyen kontrolü yapan zabıta ekipler, kurallara uymayan işletmelere yönelik uyarılarda bulundu. Zabıta ekipleri fırıncılara tekli ekmek üretimi yapılması ve halka sunulması hususunda da uyarıda bulunarak denetimlerinin artarak devam edeceğinin altını çizdiler.


İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet tanidik 2023-01-05 22:28:50

Yav mecburmuyum buyuk ekmek alip cope atmaya. Ayrica bir kac ayA kalmaz gramdan kuculterek gizli zam ysparlar

banner165