Fulya teğmen ve oğluna hüzünlü veda

Hitit Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü öğrencisi Jandarma Teğmen Fulya Sağlam Özdemir ile 6 yaşındaki oğlu depremde hayatını kaybetti.

14 Şubat 2023 Salı 12:57
Fulya teğmen ve oğluna hüzünlü veda

Hitit Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Adli Bilimler Programı öğrencisi Jandarma Teğmen Fulya Sağlam Özdemir ile 6 yaşındaki oğlu depremde göçük altında kalarak hayatlarını kaybetti.

ACI HABER ÜZDÜ

Kahramanmaraş merkezli depremde Jandarma Teğmen Fulya Sağlam Özdemir ve 6 yaşındaki oğlu Demirhan Özdemir, Adıyaman’da göçük altında kaldı. Şehit Teğmen'in ve oğlunun cenazesine ekipler önceki gün ulaştı.

HÜZÜN VE GÖZYAŞI

Deprem şehidi J. Teğmen Özlem Fulya Sağlam Özdemir ve oğlu Demirhan Özdemir, Ankara'da gözyaşları ile toprağa verildi. Hitit Üniversitesi de acı haberi kurumsal sosyal medya hesabından paylaştı.

ÜNİVERSİTE PAYLAŞTI

Üniversiteden yapılan açıklamada; "Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Adli Bilimler Programı öğrencisi Jandarma Teğmen Fulya Sağlam Özdemir'in depremde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Değerli öğrencimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve üniversitemiz camiasına başsağlığı dileriz"ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 14.02.2023 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.