Gayrımenkulünü TDV’ye bağışladı

Çorum’da hayırsever vatandaş Sadık Gevşek, gayrımenkulünü Türkiye Diyanet Vakfı’na (TDV) bağışladı.

24 Aralık 2019 Salı 14:47
Gayrımenkulünü TDV’ye bağışladı

Çorum’da hayırsever vatandaş Sadık Gevşek, kendisine ait olan gayrimenkulü dini ve hayri hizmetlerinde kullanılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı’na (TDV) bağışladı.
Müftülük makamında tapu teslim töreninde, İl Müftü Vekili Abdullah Pamuklu, TDV Çorum Şube Temsilcisi Mustafa Ersoy ve Şube İşlemleri Yöneticisi Ramazan Tarık Gökçe hazır bulundu.
Hayırsever Sadık Gevşek’e Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti tarafından imzlanan teşekkür belgesini İl Müftü Vekili Abdullah Pamuklu takdim etti.
Müftü Vekili Pamuklu, bağışından dolayı hayırsever Sadık Gevşek'e Diyanet İşleri Başkanlığı ve TDV adına teşekkürlerini iletirken bağışlarının dünya ve ahiret için kendilerine bir ışık olacağını ifade etti.

Son Güncelleme: 24.12.2019 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alican 2019-12-25 00:21:03

imamlara beleş ev vermiş

Avatar
Dürüst 2019-12-27 00:47:55

ALLAH kabul etsin İnsALLAH. Savunma bakanlığına yapılsa daha mı iyi olurdu insALLAH Diyanette yerini bulur ALLAH kabul etsin