Gazeteci Volkan Sınayuç’un acı günü

Çorum Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Volkan Sınayuç’un amcası Enver Sınayuç hayatını kaybetti.

19 Haziran 2018 Salı 14:28
Gazeteci Volkan Sınayuç’un acı günü

Çorum Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Volkan Sınayuç’un amcası Enver Sınayuç hayatını kaybetti.

Ankara’da ulaşım hizmetleri veren Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Elektrik Gaz Otobüs Genel Müdürlüğü’nde (EGO) uzun yıllar çalıştıktan sonra Türkiye Elektrik Kurumu’ndan (TEK) emekli Enver Sınayuç uzun süredir Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (GATA) tedavi görüyordu.

Ayşe Sınayuç’un eşi, Tolga ve Tolunay Sınayuç’un babaları, Yağız Efe Sınayuç’un dedesi, merhum Osman Tuncay Sınayuç ile Sevim Yücel’in ağabeyleri, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Volkan Sınayuç’un ve Ahlatcı Altın Rafinerisi çalışanlarından Hayrettin Sınayuç’un amcaları, Murat Yücel, Kerem Yücel ve Aslı Yücel Kaygusuz’un dayısı olan ve geçtiğimiz Cumartesi günü sabah saatlerinde hayatını kaybeden Enver Sınayuç, Ankara Karşıyaka Mezarlığı içerisinde bulunan camide İkindi Namazı’na müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.  

Son Güncelleme: 19.06.2018 14:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.