Gazi Özkubat’a geçmiş olsun ziyareti

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, önceki gün geçirdiği rahatsızlık sonucu Medicana Hastanesi’ne kaldırılan CHP eski il başkanlarından Gazi Özkubat’ı hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

26 Temmuz 2013 Cuma 19:23
 Gazi Özkubat’a geçmiş olsun ziyareti

Yapılan açıklamaya göre, Gazi Özkubat’la yakından ilgilenen Milletvekili Köse, aynı zamanda hemşehrimiz olan Doç. Dr. Hasan Uçar’dan da Özkubat hakkında bilgi aldı. Özkubat’ın sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenince, hastane kafeteryasında bir süre Gazi Özkubat’la sohbet etti.

Sohbette siyasi konulara da değinen Özkubat, CHP İl Başkanlığı görevinde de bulunan Köse’nin gerek İl Başkanlığı döneminde, gerekse Milletvekilliği sırasında çok başarılı çalışmalara imza attığını, başarılarının önemli izler bıraktığının altını çizerek, “Eğer başarılı ve takdire şayan çalışmalarınız olmasaydı Milletvekili de olamazdınız.” diyerek övgüsünü dile getirdi.

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse de, “CHP Çorum teşkilatlarında iz bırakan değerli İl Başkanlarından birisi de Gazi Özkubat’dır” diyerek sağlıklı, mutlu, uzun ömürlü bir hayat temennisinde bulunarak hastaneden ayrıldı.





Son Güncelleme: 26.07.2013 19:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.