Gelenek sürdü, 1571 çocuğa bayramlık

Çorum Belediyesi geleneği sürdürdü, bayram öncesi çocuklara bayramlık kıyafet hediye etti.

14 Nisan 2023 Cuma 01:20
Gelenek sürdü, 1571 çocuğa bayramlık

Çorum Belediyesi'nin bayram öncesi çocukların yüzünü güldürdüğü, Çorum’daki ihtiyaç sahibi ailelerin yanı sıra ilimizde misafir edilen depremzede çocukların bayramlık kıyafetlerinin hediye edildiği bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre; Çorum Belediyesi, deprem bölgesinden ilimize gelen çocuklara ve Çorum’da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık kıyafet hediye ediyor. Bu kapsamda, belediye tarafından 750’si depremzede misafirler olmak üzere toplam 1571 çocuk bayramlık kıyafetlerine kavuştu.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Velipaşa Konağı’nda gerçekleşen bayramlık kıyafet dağıtımına katıldı. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Aşgın, depremzede ailelerin bol bol hayır duasını aldı.

ÇOCUKLAR HEP GÜLSÜN

Depremin yüreklerimizi dağladığını belirten Başkan Aşgın, “Rabbim bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah” dedi.  Bu yıl Çorum Belediyesi olarak 750’si depremzede olmak üzere toplam 1571 çocuğa ayakkabı, çorap, tişört, sweet ve pantolondan oluşan bayramlık hediye edeceklerini belirten Başkan Aşgın, “Bayramlar, sevgi ve paylaşımın en güzel örneklerinden biridir. Bu özel günü ihtiyaç sahibi ailelerimizin de sevinçle kutlamalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. 750’si depremzede misafirlerimiz olmak üzere 1571 çocuğumuza bayramlık kıyafet hediye ederek, onların yüzünde bir tebessüm oluşmasını hedefledik" dedi.
Depremzede aileler de belediyenin bu duyarlılığı karşısında memnuniyetlerini dile getirerek, "Bizlerin her zaman yanında olan belediye başkanımıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165