Geppettoys oyuncakları dünya çocukları ile buluşuyor

Geppettoys eğitici ahşap oyuncaklar şimdiden tüm dünyada binlerce çocuğun hayal dünyasıyla buluştu

20 Şubat 2023 Pazartesi 20:22
Geppettoys oyuncakları dünya çocukları ile buluşuyor

Geppettoys eğitici ahşap oyuncaklar, tüm dünya çocukları ile buluşmaya hazır! 2022 yılında geppettoys.com e-ticaret sitesi ile faaliyetlerine başlayan Geppettoys, şimdiden binlerce çocuğun hayal dünyasıyla buluştu bile. Kimi çocuk ilk hayallerini bizimle kurdu, kimisi ilk rengi bizimle öğrendi, kimisi sayılar ve şekillerle bizimle tanıştı, kimi çocuğun da ilk oyuncağı olduk. Kimi ebeveynleri ise çocukluğuna götürdük.

Montessori ve Waldorf yaklaşımına uygun olan Geppettoys eğitici ahşap oyuncaklar, anaokulları ve çocuk atölyeleri tarafından da tercih ediliyor. Ceyda Düvenci’nin kurucusu olduğu Taş Kağıt Makas Atölyesi, Türkiye’nin ilk deniz ve orman okulu Ordu Deniz ve Orman Okulu, öncü eğitim kurumlarından Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları iş birliği yaptığımız okul ve atölyelerden bazıları.

Geppettoys’da neler var?

Montessori Oyuncaklar

Waldorf Oyuncaklar

Bultak Oyuncak

Geçmeli Oyuncak

Vasıta Oyuncaklar

• Sayıları öğretmek için Ahşap Sayı Tablası

• Şekilleri öğretmek için Geometrik Şekilli Ahşap Geçmeli Oyuncak, Geometrik Şekilli Ahşap Şiş Kebap

• Renkleri tanımak için Bultak Oyuncak Kırmızı Yıldızlı Kule, Waldorf Kırmızı Ev, Waldorf Gökkuşağı

• Koordinasyon becerilerinin gelişimi için Ahşap Koordinasyon Oyunu

Hatırlatmakta fayda var:

Geppettoys‘da bir sürü plastik, pille çalışan ve gürültülü oyuncak bulamazsınız.

Geppettoys Ahşap Oyuncaklar, lifli ve gözenekli yapısıyla doğal ve organik bir malzeme olan ahşaptan imal edilmiş, EN 71-3 standartlarında su bazlı zararsız boya kullanılmıştır. Çocuğunuzun sağlığı için güvenle tercih edebilirsiniz.

Çocuğunuzun dünyasına, yaşına hitap edecek şekilde tasarlanan Geppettoys oyuncakları çoçuklarınıza kişisel gelişimlerinin yanı sıra eğlenme imkanı sunar.

Geppettoys, cxocARd bulut tabanlı artırılmış gerçeklik platformu ile iş birliği sayesinde artırılmış gerçeklik ile eğitim imkanı sunuyor.
Sayılar, renkler, şekiller, nesneler, hatta ülkeler için oluşturduğumuz Geppettoys eğitim kartları çok yakında! Renk öğreniyorum serisinden “kırmızı rengi öğreniyorum” eğitim kartı için bu videoyu izleyebilirsiniz. Geppettoys ahşap oyuncak dünyası çocuklara yönelik atölyeleriniz için iş birliği yapmak için hazır. Bizlere @geppettoyscom Instagram adresimiz ya da iletisim@gepppettoys.com e-posta adresimizden ulaşabilirsiniz.

ADVERTORİAL
 

Son Güncelleme: 21.02.2023 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2023-02-20 23:07:32

Memlekette deprem oldu habercim 19 yazamıyormusunuz yoksa kızan birilerimi var?

Avatar
Selim 2023-02-23 11:19:20

Bu nasıl bir haber olmuş? haberde konuşan kim, ismi cismi, bir yetkilisi yok mu?