Geri tepme tarih oluyor

Çorum Belediyesi sağanak yağışlarda yaşanan geri tepme ve sel baskınlarına karşı alt yapıyı güçlendiriyor.

17 Haziran 2020 Çarşamba 17:07
Geri tepme tarih oluyor

Çorum Belediyesi sağanak yağışlarda yaşanan geri tepme ve sel baskınlarına karşı alt yapı çalışması başlattı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Buharaevler ve Ulukavak Mahalleleri ile Tekceviz bölgesinde sağanak yağışlar sonrası oluşan sel baskınları ve geri tepmelerin artık tarih olacağını söyledi. Aşgın, “1.250 m. uzunluğundaki yağmur suyu hattımızın son 300 metresindeyiz.”dedi.

BELEDİYE'DEN AÇIKLAMA

Buharaevler ve Ulukavak Mahallelerini yakından ilgilendiren 1250 metre uzunluğundaki yağmursuyu hat çalışmasında sona yaklaşıldı. Çalışmalarda son 300 metrelik kısma gelindi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bu çalışmayla birlikte sağanak yağışlarla birlikte gelen su baskını şikayetlerinin de ortadan kalkacağını kaydetti. Bölge sakinlerinden gelen talepleri de değerlendirerek bu çalışmayı yaptıklarının altını çizen Başkan Aşgın, “Burada yağmursu ile ilgili çalışma yapılması noktasında kararımızı verdik. Buradaki sorunu en kısa sürede çözeceğiz. Melik Gazi deresine 1.250 metrelik hat döşüyoruz. 300 metrelik bir kısım kaldı. Arkadaşlarımız onu da kısa sürede tamamlamış olacaklar. Bundan sonra yağmur yağdığı zaman hemşehrilerimiz böyle bir sıkıntıyla karşılaşmayacaklar. Çalışmamız bölge sakinlerimiz başta olmak üzere tüm şehrimize hayırlı olsun” dedi. 

Son Güncelleme: 17.06.2020 20:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yakup sayat 2020-06-17 18:08:48

sayın başkanım mehmet akif ersoy ortaokulunda her yağmurda geri tepme oluyor bilgilerinize arz ederim.