Gıda Bankası'na 4 tır yardım

Çorum Belediyesi Gıda Bankası’ya aynı yardımlar sürerken, MÜSİAD 4 tır yardım yaptı.

07 Mayıs 2020 Perşembe 14:57
Gıda Bankası'na 4 tır yardım

Koronavirüs salgınıyla mücadele döneminde ihtiyaç sahiplerine yardım etme amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına eş zamanlı Çorum'da da başlatılan yardım kampanyasına destek çığ gibi büyüyor.

Şehit aileleri bu yılki mevlit giderlerini, süt üreticileri ürünlerini, köylüler yağmur duası için kestikleri kurbanları ve iş adamlarının yaptıkları yardımlar derken Çorum Belediyesi Gıda Bankasına gelen yardımlar her geçen gün artıyor. MÜSİAD Çorum Şubesi de 2019 adet gıda yardım kolisi ile bu yardımlaşma zincirindeki yerini aldı.

MÜSİAD HAYIRDA YARIŞIYOR

MÜSİAD Şube Başkanı Orhan Coşkun'la yaptıkları görüşmede yardım miktarının 1019 gıda kolisi olarak ifade edildiğinde heyecan duyduklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, "Süreç içerisinde MÜSİAD yetkililerinin kendilerini tekrar aradığını ve 1019 hedefine ulaştıklarını ama hala hayırda yarışmak isteyen üyelerinin olduğunu belirterek koli sayısını 2019’a çıkardıklarını bize bildirdiler. Bu da şunu gösteriyor, biz hayırda bir hedef koyarsak Rabbim öyle kapılar açıyor ki hedefimizin iki katına bile ulaşabiliyoruz" dedi. MÜSİAD üyesi iş adamlarının Gıda Bankasına 2019 koli ile yaptıkları bu bağışın çok önemli olduğunu belirten Başkan Aşgın, gıda kolilerinin ulaştırılacağı ihtiyaç sahipleri adına MÜSİAD'a teşekkür etti.

ORHAN COŞKUN TEŞEKKÜR ETTİ

Milletin, memleketin içerisinden geçtiği dönem ve Ramazan ayı vesilesiyle bir araya gelerek bir yardım kampanyası başlattıklarını ifade eden MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Orhan Coşkun, "Genel merkezimizin de bu yönde talimatları vardı. Kovid-19 salgınıyla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sayısı arttı, biz de bu kapsamda ne yapabiliriz diye düşünürken Belediyemizle irtibata geçtik. Belediyemizin, Gıda Bankası marifetiyle Çorum'da ihtiyaç sahiplerine bu yardımları yaptığını biliyorduk. Üyelerimizle bir araya gelerek 4 tır 2019 adet gıda kolisinden oluşan yardımlarımızı Belediye Başkanımız vesilesiyle Gıda Bankasına ulaştırdık. Belediye Gıda Bankamız tüm Çorum’da ihtiyaç sahiplerine yardımlarımızı ulaştırabilecek. Bu çok önemliydi. Bu güzel uygulama için Çorum Belediyesi’nde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Son Güncelleme: 07.05.2020 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
crm 2020-05-07 15:00:23

çok güzel harekerler bunlar,

Avatar
Yunus Emre 2020-05-07 15:40:06

Emeği geçenlerden Allah razı olsun, güzel bir yardım olmuş.

Avatar
Fatih 2020-05-07 19:38:38

MaaşAllah Allah kabul etsin Allah daha çok versin Bu milletin sırtı yere gelmez evelAllah

banner165