Gizli hayırseverler

Sungurlu'da ismini açıklamayan iki hayırseverler her hafta 30 aileyi sevindiriyor.

14 Ocak 2020 Salı 10:03
Gizli hayırseverler

Gizli hayırseverler her hafta 30 aileyi sevindiriyor

Sungurlu’da isminin açıklanmasını istemeyen iki hayırsever vatandaş, her hafta Salı günü 30 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulunuyor.

Kimliğinin açıklanmasını istemeyen hayırseverler, Salı günleri bir marketten yaptığı alışverişle 30 ihtiyaç sahibi aileye yardımda bulunuyor.

Mahalle muhtarıyla irtibata geçerek ihtiyaç sahibi aileleri öğrenen hayırseverler, her hafta başka bir mahallenin ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırıyor. Muhtar tarafından tespit edilen aileler, muhtarın verdiği imzalı ve kaşeli fişlerle markete giderek, ilçede görevli bir din görevlisinin hazırladığı gıda paketlerini teslim alıyor.

Hayırseverlerin yardıklarının Ramazan ayına kadar sürmesi planlanıyor.

Kaynak: Sungurlu'nun Sesi

Son Güncelleme: 15.01.2020 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
süper 2020-01-14 15:19:12

Allah razı olsun bunu yapanlardan.en azından yardım yapıyoz deyip boy boy resim çekinmiyorlar.lakin asgari ücretle çalışanları tesbit edip onların kapısının önüne koysunlar.