Glutensiz Şef’le ziyaret

Çölyak Derneği yöneticileri Glutensiz Şef Süleyman Engin'le bir dizi ziyaretlerde bulundu.

23 Şubat 2019 Cumartesi 10:05
Glutensiz Şef’le ziyaret

Glutensiz Üret Sağlıklı Tüket’ projesi kapsamında kursiyerlere eğitim veren, konusu üzerine Türkiye’de tanınmış Glutensiz Şef Süleyman Engin, bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlere Çölyak Derneği Başkanı Fatma Müjgan Demir ve Yönetim Kurulu Üyemiz Dr. Mustafa Azak katıldı.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette yürütülen proje ve Glutensiz Şef’in çalışmaları hakkında istişare yapıldı. Başkan Fatma Müjgan Demir ; ”Bu güzel ve verimli projenin ilimize kazandırılmasına katkılarından dolayı başta İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdür’ü Mustafa Bayrak olmak üzere tüm müdürlük çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Glutensiz mutfak kurulmasını sağlayan ve Türkiye’de bir ilke imza attığımız bu projeyi gerçekleştiriyoruz. Glutensiz yiyecek imalatının en önemli hocasını Doğu Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü’nden eğitim vermek üzere ilimize gelmesini sağladık. Glutensiz Şef Süleyman Engin’e de bizim projemize iştirak ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Glutensiz Şef Süleyman Engin ise Çorum’a gelmekten ve kendisine karşı gösterilen büyük ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu, çok faydalı ve başarılı bir proje yürütüldüğünü kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdür’ü Mustafa Bayrak, yeni görevinden dolayı Başkanımız Fatma Müjgan Demir’i tebrik etti ve başarılı çalışmalarından dolayı Çorum Çölyak Derneği Yönetim Kurulu’nu kutladı. Türkiye’de örnek olan bu proje gibi verimli ve halka katkı yapan yeni projelerin yapılması gerektiğini söyledi.

Son Güncelleme: 23.02.2019 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165