Gönül belediyeciliği

Belediye Başkanı Zeki Gül'ün eşi Halime Gül, Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tespit edilen evlere ziyaretlerde bulundu.

14 Şubat 2019 Perşembe 12:54
Gönül belediyeciliği

Çorum Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tespit edilen evlere ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül, vatandaşlarla sohbet ederek istek ve taleplerini dinliyor.

Belediye’nin vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için üstün bir gayret sergilediğini belirten Halime Gül, şöyle dedi; “Belediyemiz tüm vatandaşlarımızın yanında yer almaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın tespit edilerek gerekli yardımların yapılması noktasında Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz oldukça hassas davranıyor. Daha önceden tespit edilen vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz, onlarla sohbet ediyoruz. Bizlere kapılarını açan ev sahiplerimize teşekkür ediyorum. Bu ziyaretler esnasında vatandaşlarımızın ihtiyaçları da tespit ediliyor. O ihtiyaçların da en kısa sürede giderilmesi konusunda gerekli adımlar atılıyor. Bizler gönül belediyeciliğin bir gereği olan ziyaretlerimizi, vatandaşlarımızla iç içe olma geleneğimizi sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği Gönül Belediyeciliği anlayışıyla hareket eden Çorum Belediyesi, vatandaşlar için gönülden çalışıyor.”

Son Güncelleme: 14.02.2019 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sami mi 2019-02-14 13:42:09

bu tarz yardımlar iyi güzel de, haberleştirmek işin samimiyetini azaltıyor diye düşünüyorum. yine de Allah razı olsun.