Gözünüz arkada kalmasın

HİTÜ yönetimi kampüste bulunan sokak hayvanları için  ‘Gözünüz arkada kalmasın. Onlar bize emanet. Bu sorumluluk hepimizin’ mesajını verdi.

28 Mart 2020 Cumartesi 18:02

Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsü’nde öğrencilerin ve personelin kulübe yaparak koruma altına aldığı, ancak koronavirüs salgını nedeniyle ayrı kaldığı köpeklerin bakımına üniversite kayıtsız kalmadı.

Yapılan açıklamaya göre, öğrencilerin ve personelin işbirliğiyle bakımlarını yaptığı köpeklerin durumu, koronavirüs salgını nedeniyle eğitime ara verilmesinin ardından merak konusu oldu. Birçok öğrenci salgın nedeniyle bakımları konusunda endişelendiği köpekler için Rektörlük devreye girdi.

Koronavirüs salgını öncesi üniversite yemekhanesinden öğrenciler ile personelin kendi imkanlarıyla yiyecek ihtiyacını karşıladığı köpekler için  ‘Gözünüz arkada kalmasın. Onlar bize emanet. Bu sorumluluk hepimizin’ mesajı verildi.

Kampüsteki sevimli dostların tüm bakımları ise personel Fatma Dinder tarafından gönüllü bir şekilde eksiksiz yerine getiriliyor. Çorum Belediyesi veteriner hekimi tarafından da muayeneleri ve aşısı yapılan köpeklerin, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Son Güncelleme: 31.03.2020 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165