Gözyaşları içinde uğurlandılar

Kars'ta yaşanana feci kazada kazada hayatını kaybeden Çorumlu aile bugün toprağa verilecek.

19 Ocak 2021 Salı 10:21
Gözyaşları içinde uğurlandılar

Kars’ın Sarıkamış ilçesine bağlı Karakurt-Horasan yolunda otobüs ile otomobilin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden Çorumlu aile gözyaşları içinde toprağa verildi.

Sarıkamış Jandarma Komando Taburunda Uzman Çavuş olarak görev yapan Asil Koca, Karakurt-Horasan arasında yoldaki buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek 34 TR 7316 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı. Kazada Asil Koca ağır yaralanırken anne Pakize Koca ve 4 yaşındaki oğlu Toprak Ege Koca olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı sürücü olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GÜNEYKIŞLA KÖYÜ’NDE DEFNEDİLDİ

Çorum’a yasa boğan kazada hayatını kaybeden Sungurlu esnaflarından Döşemeci İlhan Kocan’nın Oğlu Zülfü, Cevdet, Dilaver ve Ersan Koca’nın yeğenleri Uzman Çavuş Asil Koca, eşi, Pakize Koca, oğlu Toprak Ege Koca'nın cenazeleri Sungurlu’ya bağlı Güneykışla Köyünde toprağa verildi.

Son Güncelleme: 19.01.2021 21:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.