Greyder'in tarihine tanıklık eden ustadan duygusal veda

Kavsan Ayakkabı'da 51 yıldır çalışan tecrübeli usta, ünlü marka Greyder'e tanıklık etti

01 Mart 2019 Cuma 00:13
Greyder'in tarihine tanıklık eden ustadan duygusal veda

1956 yılında İsmail Kavlu tarafından İskilip’te kurulan Kavsan Ayakkabı’da 51 yıldır çalışan emektar usta Şakir Civan dün itibariyle işinden ayrıldı.

Ömrünün 51 yılını ayakkabı sektörüne veren 65 yaşındaki Şakir Civan Usta, duygu dolu bir mesajla Kavsan Ayakkabı’ya veda etti.

İskilipliyiz.com’daki habere göre, Şakir Civan Mart 1968’de Eski Odun Pazarı freze atölyesinde işe başladı. Civan, İsmail Kavlu ile birlikte çalışan 16 kişiden biriydi. Daha sonra Kalaycılar Arastası’nda bulunan binada hizmet verilmeye başlandı. Her geçen gün üretime talep artınca, yeni bina İskilip Sanayi mevkiinde yapıldı.

Kuruluşundan bugüne kadar Kavsan Ayakkabı’da emek veren Kesim Ustası Şakir Civan ‘Greyder’ markasının doğuşuna ve tanınmasına tanık oldu. Kavsan Ayakkabı’nın büyüyüp gelişmesine emek veren, bir nevi ünlü markanın başarılı tarihinde alın teri bulunan Şakir Civan, 51 yıllık emeğinin ardından dün itibariyle Kavsan’dan ayrıldı. Civan, duygusal veda mesajında, “Kavsan ayakkabıda 51 yılımı gururla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Ömrüm boyunca patronum Hacı İsmail Kavlu'ya minnettar kalacağım, mekânı cennet olsun. Ayrıca bu zamana kadar patrondan daha çok abi-kardeş ilişkisi içinde olduğum Süreyya ve Mustafa Kavlu'ya da sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Son Güncelleme: 01.03.2019 23:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165