Gül ve Turan ailelerinin mutlu günü

Ayşe-Tuncay Turan'ın kızları Yasemin ile Halime-Zeki Gül'ün oğulları Mahmut evlendi.

15 Ağustos 2021 Pazar 00:08
Gül ve Turan ailelerinin mutlu günü

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşaviri Belediye eski Başkanı Zeki Gül oğlunu evlendirdi.

Ayşe-Tuncay Turan'ın kızları Yasemin ile Halime-Zeki Gül'ün oğulları Mahmut, bu akşam Anitta Otel'de düzenlenen düğün merasimi ile dünya evine girdi.

Düğün törenine AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum eski Milletvekili Salim Uslu, Çorum eski Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, bazı ilçe belediye başkanları, STK ve esnaf temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tiyatro 2021-08-15 14:46:11

Birbirlerini bir kaşık suda boğacak kişiler aynı karede poz veriyorlar şaka gibi bir birlerinin arkasından ağıza alınmayacak sözler sarfedip yüz yüze gelince gülücükler saçanlar siyasetiniz batsın emi.

Avatar
Ali 2021-08-15 21:27:25

Enteresan bir gül. Gitmiş Muzaffer başkanı da davet etmiş o da mecburen düğüne istemeyerek de olsa katılmış. Hangi yüzle davet ettin. Adamın arkasında hoş arkasından da sayılmaz basına karşı demediğini bırakmadı. Herkes gibi sayın külcü de okumuştur. İnsan biraz sıkılır. Hem kardeşim senin evin barkın Ankara da değilmiydi. Yap düğünün Ankara da gelmek isteyen basar gelir. İnsanın gülesi geliyor ya :)

Avatar
cafer 2021-08-16 07:42:11

bir aydır sosyal medeyadan bagıra bagıra ilan ettiği düğünü nihayet yapmış eski başkan muardına ermiştir artık.

Avatar
Enterasan 2021-08-15 10:28:48

Insanların düğünleri olur hayatları boyunca onların yanlarında olan acılarını paylaşan yarın öldüklerinde tabutundan tutacakların değil siyasilerin makam sahiplerinin boy boy fotoğraflarını paylaşırlar.Yani mesaj şu siz gelsenizde olur gelmese nizde.

Avatar
Enterasan 2021-08-15 10:27:51

Insanların düğünleri olur hayatları boyunca onların yanlarında olan acılarını paylaşan yarın öldüklerinde tabutundan tutacakların değil siyasilerin makam sahiplerinin biy boy

Avatar
Aa 2021-08-15 11:37:41

hayırlı olsun