Gül’e Kudüs Maketi

İHH yöneticileri Belediye Başkanı Zeki Gül'ü ziyaret ederek hem gündemi konuştular hem de Kudüs Maketi hediye ettiler.

11 Ekim 2018 Perşembe 18:26
Gül’e Kudüs Maketi

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Genel Başkan Yardımcısı Mesut Şen, Çorum İHH Başkanı Selim Özkabakçı ve İHH Teşkilatlanma Sorumlusu Bekir Gün, Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti.

İHH Genel Başkan Yardımcısı Mesut Şen, İHH tarafından başlatılan “Üç milyon İdlipli Yardım Bekliyor” kampanyası ve İHH çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ziyarette ayrıca, Suriye meselesi, Genç İHH ve İHH’nın acil yardım arama kurtarma çalışmaları gibi konular da konuşuldu.

Nerede bir mazlum, nerede bir zulüm varsa İHH’nın yardım eli uzatmak suretiyle orada bulunduğunu belirten Gül, “Bizim ecdadımız dünyanın neresinde olursa olsun zulüm altında olan mazlumlara, yardıma muhtaçlara el uzatmış onların yardımlarına koşmuş, yaralarını sarmıştır. Şu anda Türkiye Cumhuriyeti, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde ecdadımızdan bize miras kalan bu hassas duyguyla hareket etmekte. Biz de belediye imkânlarımızın el verdiği ölçüde dünya mazlumlarının yardımına koşmaya gayet ediyoruz. İHH ile bu konuda ortak çalışmalarda bulunduk. İHH’nın üstlendiği misyon, mazlumların derdini kendine dert edinmesi zaten bütün dünya tarafından takdir görüyor” dedi.

İHH Genel Başkan Yardımcısı Mesut Şen ve Çorum İHH Başkanı Selim Özkabakçı, Belediye Başkanı Zeki Gül’e minyatür Kudüs maketi hediye etti.

Son Güncelleme: 11.10.2018 18:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165