Gündemdeki tartışmaya Çorum örneği

Türkiye gündeminde tartışılan İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde Çorum Millet Bahçesi’nden esinlenilmesi dikkat çekti.

21 Mayıs 2022 Cumartesi 17:11
Gündemdeki tartışmaya Çorum örneği

MUSTAFA DEMİRER

Türkiye gündeminde tartışılan İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde Çorum Millet Bahçesi’nden esinlenilmesi dikkat çekti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PAYLAŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasetin sıcak gündemi haline gelen Atatürk Havalimanı yerine yapılacak millet bahçesinin proje videosunu paylaştı. Erdoğan paylaşımında, “Atatürk Havalimanı millet bahçesinin tamamlandığında nasıl olacağına kısaca bir göz atalım...” ifadelerine yer verdi.

İSTANBUL’A NEFES ALDIRACAK DEV PROJE

İstanbul’a nefes aldıracak dev millet bahçesi projesi videosunun ilk 4 saniyelik kısmında Çorum Belediyesi’nin hizmete açtığı ‘Millet Bahçesi’ görüntüleri yer aldı.

KÜLCÜ DE DİKKAT ÇEKTİ

Bu arada eski Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, aynı konuya dikkat çekerek yaptığı paylaşımda; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı yerine yapılacak Millet Bahçesinin örneklerle anlatıldığı bir video paylaştı. İzleyin bakalım, en başta neresi var? Bir eserimizin daha örnek proje olarak Türkiye’ye sunulmasından çalışma arkadaşlarım adına onur duydum.” ifadelerine yer verdi.

KÜLCÜ BAŞLATTI, GÜL DEVAM ETTİRDİ, AŞGIN TAMAMLADI

Hatırlanacağı üzere Çorum Millet Bahçesi  ‘Kent Park’ adıyla eski başkan Muzaffer Külcü döneminde başlatıldı. İnşaat ilerken müteahhit iş bıraktı ve yeniden ihale edildi. Külcü’nün görevden ayrılmasından sonra ara dönemde başkan seçilen Zeki Gül, yarım kalan Millet Bahçesi’ni bazı eksikliklerle beraber bitme aşamasına getirdi. Daha sonra göreve gelen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da, kente nefes aldıran ve yoğun ilgi gören modern millet bahçesinin kalan tüm eksiklerini giderdi, hem bahçeyi hem de sosyal tesisleri devreye alarak hemşehrilerinin istifadesine sundu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın paylaştığı o tanıtım videosunun linki: https://twitter.com/i/status/1526949282267414533

Son Güncelleme: 22.05.2022 01:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ 2022-05-21 19:10:58

sayın külcü başkanım yanlış yaptın böyle herkesin faydalandığı misal gösterdiği proje yerine iki çadırdan bi obada sen yapsaydın daha makbule geçiyomuş oba.

Avatar
Oy yok 2022-05-21 20:23:23

Külcünün külü bile olamaz verdiğiniz isimler.

Avatar
şerife 2022-05-21 20:26:15

Aşgın in kentparkla ilgisi sadece tabelasını millet bahçesi olarak degistirmesidir

Avatar
Sarışın 2022-05-21 21:15:03

Nasıl yani millet bahçemizi mi çalmışlar

Avatar
Milletin yakasindan dusun 2022-05-22 11:57:06

Allah akil fikir versin. Sen sirf yeni havaalanina yolcu gitsin , isletmeci mutehaait para kazansin diye Istanbul'un en merkezi yerindeki Ataturk Hava Limani'ni sok , boz parcala sonra millet bahcesi yapacagim de. Bu kadar mi bir ulkeye zarar verilir. Millet bahcesi yapilacak yer mi yok. Ya da istanbullu nefes almak icin Ataturk Hava Limani'na mi gelecek. Gun gelecek bunlarin ahi sizden cikacak. Yazik guzelim ulkeyi ne hale getirdiler. En az 50 yil geri gittik. Egitim sifir, uretim sifir , tarim sifir. Varsa yoksa beton , bina , insaat.

Avatar
Havayi alicaksiniz 2022-05-22 12:00:26

Istanbulun her tarafi deniz, millet bahcesi yapacaklari yere yakin Buyukcekmece ve Kucukcekmece gölleri var. Bu beton asiklari millet bahcesine yapay golet yapacaklar millet nefes alsin , hava alsin diye. Ilk secimde millet size hava aldirmasin dikkat edin.

Avatar
xf 2022-05-23 09:16:03

orası Millet Bahçesi değil Kentpark tır. adının değiştirilmesi taMAMEN YANLIŞTIR. mİLLET BAHÇELERİ DEVLET ELİYLE YAPILMIŞ YERLERDİR. ÇOĞUNLUKLA. KENT PARK İSE BELEDİYE BÜTÇESİYLE YAPILMIŞTIR. İSİM DEĞİŞTİRİLMESİ İŞLE DEVLETİN BURAYA YATIRIM YAPTIĞI ALGISI OLUŞMAKTADIR. STADYUM DA SADECE ÇORUM DA BELEDİYE TARAFINDAN YAPILMIŞTIR.

Avatar
Çorum 19 2022-05-21 22:13:43

Kendi kendine propaganda ya devam ver mehteri