Güneşli günler devam edecek

Meteoroloji'nin tahminlerine göre Çorum'da önümüzdeki 5 gün boyunca açık ve güneşli hava devam edecek.

02 Kasım 2018 Cuma 20:17
Güneşli günler devam edecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu hava durumuyla ilgili ilk tahminlerini açıkladı. Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Yurt genelinin az bulutlu ve açık, zamanla İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Peki, hafta sonu hava durumu nasıl olacak?
Hafta sonu hava durumuna yönelik araştırmalar erken saatlerden itibaren başladı. Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan vatandaşlar, ikamet ettikleri ilin hafta sonu hava durumunu inceliyor. 5 günlük hava durumu raporuna göre yurdun büyük bir kısmında güneşli günler devam edecek. Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmekte olan hava sıcaklığının doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor. Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, öğle saatlerinden sonra Marmara'nın batısında orta kuvvette eseceği öngörülüyor.
ÇORUM’DA HAVA
Çorum 02 Kasım 2018 Cuma günü güneşli, sıcaklık 21 derece, Çorum 03 Kasım 2018 Cumartesi günü güneşli, sıcaklık 17 derece, Çorum 04 Kasım 2018 Pazar günü güneşli, sıcaklık 20 derece, Çorum 05 Kasım 2018 Pazartesi günü az bulutlu, sıcaklık 16 derece, Çorum 06 Kasım 2018 Salı günü güneşli, sıcaklık 16 derece.

Son Güncelleme: 02.11.2018 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.