Hafta boyunca etkili olacak

Eylül ayının gelmesiyle birlikte yağış ve serin hava kendini hissettirmeye başladı.

09 Eylül 2018 Pazar 23:58
Hafta boyunca etkili olacak

Eylül ayının gelmesiyle birlikte yağmurlar da başladı. Akşamları daha serin olan hava gündüzleri kendini sağanak yağışa bırakıyor. Vatandaşlar da yeni haftaya başlarken yurt genelindeki 5 günlük hava durumunu tahmin ediyor. Meteoroloji tarafından yayınlanan 5 günlük hava durumuna göre özellikle Marmara ve Karadeniz bölgelerinde hafta boyunca sağanak yağış etkili olacak.
Sıcak havalar kendini artık sağanak yağışa bıraktı. Ağustos ayının son günlerinde etkili olan bunaltıcı hava eylül ayıyla birlikte sağanak yağışa döndü. Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmeye göre başta İstanbul olmak üzere yurdun birçok kentinte sağanak yağış etkili olacak. Pazartesi günü başlayacak olan sağanak yağışlar hafta bitimine kadar devam edecek.
SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ YAĞIŞ ETKİLİ OLACAK
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son tahminlerine göre, Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Kırklareli, Tekirdağ, Kütahya, Afyonkarahisar, Bolu, Karabük, Muş ve Bingöl çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde geçeceği tahmin ediliyor.

Milliyet
 

Son Güncelleme: 10.09.2018 00:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.