Hafta sonu geliyor

Hafta sonu yağışlı hava geliyor.

22 Mart 2019 Cuma 13:38
Hafta sonu geliyor

Hafta sonu yağışlı hava geliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz kıyıları, Ordu ve Artvin çevreleri ile Samsun'un doğu ilçelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus hadisesi ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise yurt genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

ÇORUM VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI

Öte yandan Çorum Valiliği’nden yapılan açıklamada, 24 Mart Pazar gününden 26 Mart Salı gününe kadar zirai faaliyetlerin bölgemizin iç kesimlerinde orta kuvvette, yüksek rakımlı bölgelerde zirai don riski bulunmaktadır. Bölgemizin kıyı kesimlerinde yer yer hafif zirai don riski bulunmaktadır. Üreticilerimizin ve vatandaşlarımızın dikkatli olmaları gerekmektedir.

Son Güncelleme: 23.03.2019 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.