Halk Günü dert günü

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, halk günü toplantılarında vatandaşı tek tek dinliyor.

28 Haziran 2019 Cuma 17:47
Halk Günü dert günü

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, halk günü toplantıları ile dertlere derman olmaya, gönüller yapmaya devam ettiklerini bildirdi.

Her hafta Çarşamba günleri 10.00-12.00 saatleri arasında vatandaşların istek ve beklentilerini doğrudan Belediye Başkanı tarafından dinlenmeye devam ediyor. Halk gününe vatandaşlar genel olarak yoğun olarak katılıyor.

Vatandaşı tek tek dinlediklerini belirten Aşgın, şöyle dedi; "Fatih Sultan Mehmet Han; ‘hüner bir şehir bünyâd etmektir reâyâ kalbin âbâd etmektir' diyor. Biz de bu düsturla hemşehrilerimizin gönlünü almak, onlarla bir araya gelmek, emanetleri olan Belediye Başkanlığı makamını kendilerine açmak için halk günleri düzenliyoruz. Vatandaşlarımız doğrudan sorunlarını, sıkıntılarını, istek ve taleplerini bizlere bildirsin istiyoruz.  Halk günlerimizde vatandaşlarımızla birebir görüşerek onların sorunlarını dinliyor, çözüme kavuşması için de bir ekip ruhu içerisinde aşkla, çaba ve gayret gösteriyoruz. Toplantıların diğer faydası da hizmet ettiğimiz hemşehrilerimizi daha yakından tanımamızı sağlaması. İşleri ne şekilde yaparsak daha verimli bir hizmete dönüşür veya hangi yöntemi izlersek orada sonuç alabiliriz, bunları karşılıklı istişare etme fırsatını bize veriyor. Rabbim hemşehrilerimizle kurduğumuz gönül bağımızı kavi, işlerimizi kolay eylesin.”

Son Güncelleme: 28.06.2019 18:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esnaf 2019-06-28 18:10:34

Sayın başkan bi taraftan gönül alıyosunuz bir taraftan gönül yıkıyosunuz bu nasıl oluyor seçim bitti reklamı bırakında icraat görelim esnafın hali ne olacak bir bugünlerde kaldırım işgaliyesi çıkardınız vay masa atmayın vay balkon yapmayın vay dükkanın önüne bişey koymayın kapalı mekanda sigara içilmiyor ne yapsın esnaf dışarı iki tabure atıyor sorun bumu yani öncelikle kaldırımlarda bisikletle elektrikli motorla ve suriyeli arabalarla dolaşanlara çözüm bulun yaya geçidinde geçen motorlara her şey bitti esnafın 2 taburesiyle 2 masasıylamı işgal oldu bunca yıl olmazken ekonominin bozuk oldugu günlerde bence sayın başkanım yine bu konuyu iyi düşünün öyle karar verin derim kısaca esnafında bi gönlünü alın isterseniz...

Misafir Avatar
Kanun gereği 2019-06-28 19:10:22 @Esnaf

Yahu okey masasını,tavla masasını yolun ortasına koymuş,yolun ortasında okey oynatacak,tavlayı kendisi oynuyor.Vatandaş geçecek yol bulamıyor.Bir şey söylesen kavgaya hazır,tabi ki belediye eliyle bu işler düzeltilecek.Sigara yasağı kanundur.Herkes bu yasağa uyacak.Kaldırımda motosiklet sürenler ve atık toplayanların kuralsızlığı konusunda haklısınız,trafik ve emniyet bu konuda gerekenleri yapmalılar.Bu konuda trafik görevlilerinin ciddi görev ihmali var.Yaşanacak bir kent istiyoruz.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
crm 2019-06-28 18:32:12 @Esnaf

esnaf kardeşim, sen hiç dolu kaldırımlarda yürüdün mü? dışarıdan o çirkinliği gördün mü?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Cemal ates 2019-06-28 20:51:07

Velipasa haninin onunden ziraat bankasina yuruyun Allahaskina ..kaldirimmi kalmis insafli olalim dukkan sahipleri lutfen bu kadarina pes yurucek kaldirimmi var