Hamdi Hafız dualarla uğurlandı

Çorum’un İskilip ilçesinin kanaat önderi Hamdi Hafız olarak bilinen Ahmet Hamdi Ertekin, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

19 Ekim 2021 Salı 15:09
Hamdi Hafız dualarla uğurlandı

Çorum’un İskilip ilçesinde son devrin ‘Din alimi’ ve beldenin kanaat önderi Hamdi Hafız olarak bilinen Ahmet Hamdi Ertekin dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Ahmet Hamdi Ertekin Hoca için Çarşı Camii’nde bugün öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına ilçe yetkililerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

İskilip Belediye Ali Sülük,"İlçemizin yetiştirmiş olduğu son dönem din âlimi Hamdi Hafız Hocamızı ebediyete uğurladık. Dinimiz ve İlçemize önemli hizmetlerde bulunan hocamıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.” dedi.

Cenaze namazı sonrasında ilçeye verdiği hizmetler, İskilipliler’in kendisine duyduğu saygı ve muhabbetin hiç bir zaman unutulmayacağı mesajı verildi.

Son Güncelleme: 19.10.2021 20:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2021-10-19 20:02:07

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah.
Değerlerimiz azalıyor.

Avatar
FİDAN 2021-10-20 09:00:51

Allah ratmet etsin mekanı cennet olsun insAllah ailesi vesevenlerine sabır dilerim

banner165