Hamoğlu'nun cenazesi yarın toprağa verilecek

Çoklu organ yetmezliği nedeniyle 14 Mayıs’ta hayatını kaybeden işadamı Ahmet Hamoğlu’nun (75) cenazesi yarın Çorum'da toprağa verilecek.

17 Mayıs 2022 Salı 15:47
Hamoğlu'nun cenazesi yarın toprağa verilecek

Çoklu organ yetmezliği nedeniyle 14 Mayıs’ta hayatını kaybeden Türkiye’nin tanınan işadamlarından Ahmet Hamoğlu’nun (75) cenazesinin yarın (Çarşamba) memleketi Çorum’da toprağa verileceği öğrenildi.

ULU MEZAR'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Çorum'un ilk toprak sanayicilerinden merhum Mustafa Hamoğlu'nun oğlu, Selma Zihar, merhum Ömer Hamoğlu, Hatice Hamoğlu, Leyla Hamoğlu ve Aydın Hamoğlu'nun ağabeyleri, Dilek Hamoğlu'nun babası olan Ahmet Hamoğlu’nun cenazesi, yurt dışındaki resmi işlemlerin tamamlanmasından sonra bu gece uçakla Ankara’ya, yarın sabah da karayoluyla Çorum’a getirilecek.
Hamoğlu’nun cenazesi, yarın Ulucami’de ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazının ardından Ulu Mezar’da toprağa verilecek.

AHMET HAMOĞLU

Tekirdağ ve Silivri'de Volkan Toprak Sanayi fabrikalarını kurucularından Ahmet Hamoğlu, 1989'da dönemin en büyük turistik tesislerinden Silivri Klassis Resort Hotel'i işletmeye açmış, ardından Klassis Golf Kulüp ve Maxi Shopping City'yi de yine Silivri'de hayata geçirmişti. Sonraki yıllarda Kız Kulesi'nin işletmesini üstlenip restorasyonunu yapan Hamoğlu, 13 casino, Toyota bayii, Total akaryakıt istasyonu, enerji santralı gibi 23 şirketinde yaklaşık 4 bin 300 kişi çalışıyordu. Hamoğlu Beşiktaş Spor Kulübü’nün yöneticileri arasında yer almıştı.
Bir dönem Türkiye'nin 50 zengini arasına giren Hamoğlu’nun son yıllarda Romanya ve Hırvatistan'da yatırımları bulunuyordu.

Son Güncelleme: 18.05.2022 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AZEM 2022-05-17 16:19:42

ALLAH RAHMET EYLESİN