Hamza Ekmekçi vefat etti

Çorum'un ilk kadın muhtarı Sebahat Ekmekçi'nin eşi Hamza Ekmekçi vefat etti.

18 Kasım 2022 Cuma 14:54
Hamza Ekmekçi vefat etti

Çorum'un ilk kadın muhtarı Sebahat Ekmekçi'nin eşi Hamza Ekmekçi, 83 yaşında hayatını kaybetti. TKİ’den emekli işadamı Hamza Ekmekçi'nin bir süredir geçirdiği beyin kanaması sonucu hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

HASTANEDE TEDAVİ GÖRÜYORDU

Hamza Ekmekçi’nin son iki aydan beri oğlu Dr. Hakan Ekmekçi’nin görev yaptığı Gebze Özel Medar Hastanesi’nde yoğun bakımda olduğu ve bu sabaha karşı saat 04.30’da hayatını kaybettiği belirtildi.

CENAZESİ EDREMİT'TE DEFNEDİLECEK

Merhume Adeviye ve merhum Rüstem Ekmekçi’nin oğulları, merhum Hüseyin Ekmekçi ile merhum Bahri Ekmekçi’nin kardeşleri, Çorum’un tanınmış işaramı Rüstem Ekmekçi’nin amcası, Dr. Hakan Ekmekçi ile Diş Hekimi Serkan Ekmekçi’nin babaları olan Hamza Ekmekçi’nin cenazesi, yarın öğle namazından sonra Edremit-Zeytinli Cemevi’nden alınarak Zeytinli Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Son Güncelleme: 19.11.2022 13:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.