Hasan Top vefat etti

Güngör Atak’ın dedesi Hasan Top vefat etti

30 Aralık 2017 Cumartesi 17:55
Hasan Top vefat etti

Kanal 101 Genel Koordinatörü ve Radyo Gün Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Atak’ın dedesi Hasan Top (85) vefat etti.

Zehra Atak, Gülsüm Aras, Zahle Kılıç, Gülşen Yılmaz ve Çorum Belediyesi’nden emekli Zabıta Kenan Top’un babası Hasan Top, bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Hasan Top’un cenazesi, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak doğum yeri olan merkeze bağlı Palabıyık Köyü’ne götürüldü.

Kılınan cenaze namazının ardından Hasan Top, köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Aşdağul Belediye Başkanı Dursun Uzunca, CHP İl Başkan Yardımcıları Kenan Özcan, Metin Aslıhak, ve Ufuk Erdem CHP  Merkez İlçe Başkanı İsmail kalender, CHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı İlhami Türksal Merkez İlçe Sekreteri Alirıza Aydoğdu, Sayman Erdoğan Çakar Şoförler ve Nakliyeciler odası Başkanı Tahsin Şahin, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Tahtasız, CHP İl Başkan Adayı Av. Nihat Ahıskalıoğlu, CHP Milletvekili Adayı Av. Dinçer Solmaz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165