Havadan başka güzel

Çorum’da güzelliği ile kendisine hayran bırakan ve keşfedilmeyi bekleyen Budakören Şelalesi havadan görüntülendi.

11 Ağustos 2022 Perşembe 11:52
Havadan başka güzel

Çorum’da güzelliği ile kendisine hayran bırakan ve keşfedilmeyi bekleyen Budakören Şelalesi havadan görüntülendi.

Çorum merkeze bağlı bağlı Budakören köyü sınırları içerisinde yer alan Budakören Şelalesi güzelliği ile görenleri kendisine hayran bırakıyor. Sarp kayalıklar arasından vadiye dökülen şelale, ziyaretçilerine doyumsuz bir manzara sunuyor. Her mevsim güzelliğiyle dikkat çeken Budakören Şelalesi, temiz doğası ve yeşil görüntüsüyle keşfedilmeyi bekliyor.

Şelaleyi havadan görüntüleyen Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsa Sarı, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine şelaleye giderek çekim yaptığını belirterek, “Bir arkadaşım Budakören köyünde büyük bir şelale olduğunu ve orada çekim yapabileceğimi söyledi. Bunun üzerine bölgeye gittim. Açıkçası bu kadar büyük ve muazzam bir şelale beklemiyordum. İnternetten yaptığım araştırmalarda da bölgede şelale olduğuna dair bir bilginin var olduğunu görmemiştim. Şelaleyi farklı açılardan çekerek yayınladım. Şelaleyi tüm Türkiye'ye ve dünyaya tanıtmış oldum. Bu şekilde gerek şehrimizin gerek ülkemizin gizli kalmış güzelliklerinin dronla çekilmesi iyi olacaktır” dedi.


İHA

 

Son Güncelleme: 11.08.2022 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-08-11 13:15:31

İsa Sarı hocam Çorum'umuzu tantıyorsun muazzam bir şey, ancak ÇORUM DÜŞMANLARI bunu hiç mi hiç sevmezler, benden söylemesi, içeride ve dışarıda o kadar çoooook ÇORUM DÜŞMANLARI var ki anlatamam. Ama size tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Çorum'umuzu herkese tanıtıyorsunuz. Emeğinize sağlık. Var olun.

banner165