Hayvan Hastanesi’nde son durum

Çorum Belediyesi tarafından yapımına başlanan hayvan hastanesi inşaatında son durum belli oldu.

12 Mayıs 2023 Cuma 14:16
Hayvan Hastanesi’nde son durum

Çorum Belediyesi tarafından yapımına başlanan hayvan hastanesi inşaatı hızla ilerliyor. Her türlü donanımın düşünüldüğü hayvan hastanesi sahipsiz sokak hayvanları için hizmet verecek.

İKİ AY ÖNCE TEMELİ ATILDI

Yapılan açıklamaya göre; Türkiye’ye örnek bir projeyi daha şehrimize kazandıran Çorum Belediyesi, Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde hayvan hastanesi yapılıyor.  İki ay önce temeli atılan projenin inşaat çalışmaları devam ediyor. Hayvan hastanesi inşaatı tamamlandığında, sahipsiz sokak hayvanlarına hizmet vermek için önemli bir merkez olacak.

SAHİPSİZ SOKAK HAYVANLARI

Sahipsiz sokak hayvanlarıyla ilgili olarak çok önemli çalışmalardan birisine daha imza attıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Burada ameliyathaneler, müşahede odaları, karantina odaları, muayene odaları, bir hayvan hastanesinde ne olması gerekiyorsa, hangi cihazlar ve donanım olması gerekiyorsa bunları bünyesinde barındıracak şekilde muazzam bir hayvan hastanesini, Türkiye’ye örnek olacak bir projeyi şehrimize kazandırıyoruz. Sahipsiz sokak hayvanlarının her türlü tetkik, tedavi ve bakımları uzman veteriner hekimlerimiz tarafından yapılacak."

SEÇİM VAADLERİ ARASINDA

Başkan Aşgın, seçim öncesi vaat ettiği bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 23.08.2023 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165