Hayvanat Bahçesi gündemde

Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne çocukların yoğun ilgisi Hayvanat Bahçesi'ni gündeme getirdi.

03 Mayıs 2019 Cuma 15:39
Hayvanat Bahçesi gündemde

Çorum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi çocuk ziyaretçilerin akınına uğruyor.

Yapılan açıklamaya göre, Çorum’da hayvanat bahçesi eksikliği olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Biz belediye olarak bu eksikliği gidermek için Veteriner İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde çocuklarımızın hayvanları tanıyıp onlarla birlikte vakit geçirmeleri için bir alan oluşturduk. Burada, evcil hayvanlar, kümes hayvanları, bazı kuş türlerinin yanı sıra tavşan, tavus kuşu, leylek gibi hayvanlar da var. Çocuklarımız aileleriyle veya okulla birlikte buraya gelip hayvanlarla vakit geçiriyor onları besleyerek hem hayvan sevgisi ediniyor hem de hoş zaman geçirerek eğleniyor” dedi.

Hayvan Bakım ve Rehabiliasyon Merkezi ziyaretlerinde büyük yoğunluk yaşandığının altını çizen Başkan Aşgın, bunun kendilerini son derece mutlu ettiğini belirtti. Aşgın, “Çocukları ile birlikte güzel zaman geçirmeleri için hemşehrilerimizi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimize bekliyoruz” diyerek ebeveynlere çağrıda bulundu.

Son Güncelleme: 03.05.2019 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum19 2019-05-03 18:20:51

Yani?
Hayvanat bahçesi kurulacak mı kurulmayacak mı?

Avatar
çorumlu 2019-05-03 20:03:28

sokak hayvanlarına güzelce bakılsın yeter hayvanat bahçesine gerek yok

Avatar
sezer 2019-05-03 19:16:17

Çoruma Bursadaki gibi hayvanat bahçesi istiyoruz.

Avatar
Haluk Kıroğlu 2019-05-04 14:52:56

Hayvanlar kimsenin oyuncağı değildir.İnsanlar eğlensin diye diğer canlılar özgürlükleri elinden alınarak doğal ortamlarından soyutlanmış şekilde yaşamamalıdır.Evde beslemelere,Hayvanat bahçelerine,sirkte hayvan kullanımına HAYIR insanlar gölge etmesin başka ihsan istemez.