Hemşehri derneklerine destek

Hemşehri derneklerinin başkanları Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı ziyaret etti.

06 Kasım 2018 Salı 10:14
Hemşehri derneklerine destek

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Çankırılı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Adem Can’ı, Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hayri Çağır’ı, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar’ı ve Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç’u makamında ağırladı.

Birçok sosyal ve kültürel etkinlik için sivil toplum kuruluşlarına destek veren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a teşekkür ziyaretinde bulunan Çankırılı, Çorumlu, Kırşehirli ve Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanları, Keçiören Belediyesinin düzenlediği ve desteklediği etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Çankırılı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Adem Can, “Sayın Mustafa Ak’a teşekkür ziyaretinde bulunduk. Keçiören Belediyesinin düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerine dair istişare ve değerlendirmeler yaptık. Hoş sohbeti ve misafirperverliğinden dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, KEÇMEK kursiyerleri tarafından yapılan tablolardan birkaçını dernek başkanlarına hediye ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK’TAN MİLLİLİK VURGUSU

Sivil toplum kuruluşlarını oldukça önemsediğini ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Ülkesini ve milletini seven, ülkesinin kalkınması için milli duruşundan ödün vermeyen derneklerimizle ve diğer sivil toplum kuruluşlarımızla işbirliği yaparak çeşitli faaliyetler yürütüyoruz. Çankırı’yı, Çorum’u, Kırşehir’i ve Yozgat’ı temsilen bir araya geldiğimiz kıymetli dernek başkanlarımızla Keçiören’i ve temsil ettikleri illeri konuşma fırsatı bulduk. Birçok konuda fikir alışverişinde bulunarak, hizmete açtığımız ve gelecekte yapmayı planladığımız projelerimizi anlattık. KEÇMEK kursiyerlerimizin el emeği tabloları inceleyerek dernek başkanlarımıza birer tane hediye ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 06.11.2018 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.