Hemşehrimizin mutlu günü

Gümüşhacıköy Kaymakamı hemşehrimiz Balkanlıoğlu evlendi

12 Eylül 2017 Salı 11:13
Hemşehrimizin mutlu günü
 
Amasya’nın Gümüşhacıköy Kaymakamı Sungurlulu hemşehrimiz Adem Balkanlıoğlu, Belgin Batır ile dünya evine girdi.

Gümüşhacıköy Kaymakamı hemşehrimiz Adem Balkanlıoğlu, Sungurlu Devlet Hastanesinde hemşire olarak görev yapan Belgin Batır ile hafta sonu düzenlenen düğünle hayatını birleştirdi.


Kaymakam Balkanlıoğlu’nun baba evinin bulunduğu Sungurlu’ya bağlı Aşağı Fındıklı köyünde ve gelin Belgin Batır’ın ilçe merkezindeki baba evinde düğün Cuma günü başlayıp Pazar günü sona erdi. 


Düğüne Kaymakam Adem Balkanlıoğlu’nun meslektaşları ile Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, muhtarlar, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.


1988 yılında Sungurlu’ya bağlı Aşağı Fındıklı köyünde dünyaya gelen Adem Balkanlıoğlu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi mezunu. 1,5 yıl Maliye Müfettiş Yardımcılığı yapan Balkanlıoğlu, bazı ilçelerde kaymakamlık yaptıktan sonra Gümüşhacıköy’e kaymakam olarak atandı.


Balkanlıoğlu, geçtiğimiz yıl Çorum Valiliğinde Aday Kaymakam olarak stajını yürüttüğü sırada bir süre Osmancık Kaymakam vekilliği de yaptı.

Son Güncelleme: 12.09.2017 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.