Her apartmana lazım

28 Mart 2020 Cumartesi 23:15
Her apartmana lazım

Koronavirüsle mücadele kapsamında kişisel tedbirler öne çıkıyor.

Apartmanlarda ortak kullanım alanları olan asansörler, merdivenler, trabzanların temizliği ve dezenfektesi de bugünlerde önem taşıyor.

Bazı apartmanlarda yöneticilerin dezenfekte çalışmalarını sıklaştırdıkları gözlenirken, tedbirleri de güçlendirdikleri gözleniyor. Çorum'da bir apartmanda asansör girişine bir aparatla yerleştirilen dezenfektan da dikkat çekiyor. Apartman yöneticilerinin ortak kullanım alanlarında bu türden hijyen tedbirlerini alması öneriliyor.

Son Güncelleme: 29.03.2020 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Apartman yoneticisi 2020-03-29 16:11:56

Apartmanlarda ki komşuluk kul hakkı bilinci o kadar zayifki adamlar aidat odemiyorlar. 3 beş binliralik borcu olan daireler var. Asansör kullanır apartman görevlisinin hizmetlerinden faydalanir. Icra ya vermek biz komşuları rahatsız ederken icraya verin diyerek kafa tutar. Bu apartmanda böyle sorunlar yok demekkki helal olsun.

Avatar
Hem vergi al! 2020-03-29 18:08:05

Bu işleri belediyeler yapmalı. Millet işsiz para mı var. Aldıkları vergiye saysınlar.