Her hafta aileleri sevindiriyor

Hayırsever bir işadamı her hafta 50 aileyi sevindiriyor, mahalle bakkallarında ki yoksul ailelerin borçlarını sildiriyor

27 Eylül 2019 Cuma 10:21
Her hafta aileleri sevindiriyor

Hayırsever işadamı her hafta 50 aileyi sevindiriyor. Mahalle bakkallarında ki yoksul ailelerin borçlarını sildiriyor

Sungurlu’da isminin açıklanmasını istenmeyen bir hayırsever sanayici iş adamı, her hafta Perşembe pazarında 50 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulunurken, bazı mahalle bakkallarındaki yoksul ailelerin veresiye defterindeki borçları ödeyerek sildiriyor.

İhtiyaç sahibi aileler mahalle muhtarlarıyla irtibata geçilerek tespit edilirken, her hafta bir mahallede yardım çalışması yapılıyor. Muhtarın tespit ettiği ihtiyaç sahipleri imzalı, kaşeli fişi ile Perşembe pazarına gidip, pazarcı Adil Erdönmez’in tezgahından gıda paketlerini alıyor.
Hayırsever iş adamının yaptığı bu güzel hizmetin Ramazan ayına kadar devam etmesi planlanıyor. Aynı iş adamı tarafından geçtiğimiz aylarda bazı mahalle bakkallarındaki yoksul ailelerin veresiye defterindeki borçlar ödenerek silinmişti.

SUNGURLU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehtap 2019-09-27 20:15:54

Bu adam her yere uğramış bir bizim bakkala uğramamış demek ki babamda sorun var 15 bin lira veresiye ile rekor kırdık