Her mevsim ayrı güzel olacak

Kentpark'ta gül bahçesi oluşturuluyor.

05 Aralık 2018 Çarşamba 15:31
Her mevsim ayrı güzel olacak

Çorum Belediyesi’nin prestij projelerinden bir tanesi olan ve yapımı tamamlanmasının ardından ziyaretçilerin akınına uğrayan Kentpark her mevsim ayrı güzel olacak.

Kentpark’ın Çorum’a yeni bir görünüm kazandırdığını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, şöyle dedi;“Çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Çorum’un en prestijli projelerinden olan Kentpark ziyarete açılmasının ardından halkımız tarafından yoğun bir ilgi gördü. Biyolojik arıtmalı göletimiz parkımızda en ilgi çeken noktalardan bir tanesi oldu.” dedi.

4 BİN 300 YETİŞMİŞ AĞAÇ

Kentparkımızda yeşil dokunun hakim olduğu bir çalışma yaptık diyen Zahir, “Parkımızı adeta bir orman görümüne kavuşturduk. Yaşları 15 ile 30 arasında değişen 4.300 adet yetişmiş ağaç diktik. Önümüzdeki yıl ilkbahar aylarında bu ağaçlar yaprak açtığında çok güzel bir görünüme kavuşmuş olacak. Vatandaşlarımız hem bu ağaçların gölgesinde oturacak hem de sporlarını temiz havada yapacaklar.

RENGARENK ÇİÇEKLER

Kentpark içerisinde oluşturulan gül bahçesine 35 bin adet gül fidesi dikimi gerçekleştiriyoruz. Dikimini yaptığımız bu güller sayesinde Kentpark ilkbahar ve yaz aylarında rengerenk olacak”

Son Güncelleme: 05.12.2018 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.