Her şey kaymakamın ziyaretiyle başladı

Çorum’un  Sungurlu ilçesi Kaledere köyünde yaşayan şehit babası Hikmet Körkem’e, devlet-millet işbirliği ile ev yaptırıldı.

19 Eylül 2022 Pazartesi 11:01
Her şey kaymakamın ziyaretiyle başladı

Çorum’un  Sungurlu ilçesi Kaledere köyünde yaşayan şehit babası Hikmet Körkem’e, devlet-millet işbirliği ile ev yaptırıldı.

Sungurlu Kaymakam Fatih Görmüş’ün başlattığı devlet-vatandaş işbirliği kampanyası ile yapılan ev, şehit babasına teslim edildi.

Konuya ilişkin kaymakamlıktan yapılan açıklamada özetle şu ifadelere yer verildi: “Sungurlu Kaymakamımız Sayın Fatih Görmüş’ün, ilçemiz Kaledere köyünde yaşayan şehit ailelerimize yaptığı ziyaret esnasında, şehit babamız Hikmet Körkem amcamızın evinin yeniden yapılması gerektiğinin tespit edilmesi üzerine, Kaymakamlığımızca, Hikmet Amcamızın evinin yenilenmesi için devlet-vatandaş işbirliği kampanyası başlatılmış ve nihayetinde şehit ailemizin evi yeniden yapılarak 16.09.2022 tarihinde şehit ailemize teslim edilmiştir.
Şehit ailemizin yenilenen bu evi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızca gönderilen ödenek, Sungurlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tahsis edilen ödenek kurum, firma ve vatandaşlarımız tarafından sağlanan ayni ve nakdi yardımlarla tamamlanmıştır. Yeni evlerinin şehit babamız Hikmet Körkem amcamıza ve ailesine hayırlı olmasını dileriz.”dedi.

Son Güncelleme: 19.09.2022 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.