Herkes memleketinde yaşasaydı...

Türkiye’de herkes kendi memleketinde yaşasa Çorum’un nüfusu 1 milyonu aşıyor.

10 Mayıs 2019 Cuma 18:48
Herkes memleketinde yaşasaydı...

Türkiye’de herkes kendi memleketinde yaşasa Çorum’un nüfusu 1 milyonu aşıyor.

Yapılan araştırmaya göre, 81 ilin en çok göç alan şehri İstanbul olurken, Marmara bölgesi bu konuda zirvedeki yerini koruyor. Özellikle Doğu ve Doğu Karadeniz'den gelen göçler Marmara ve Ege bölgelerinin nüfuslarında ciddi artışlara neden oluyor. Büyükşehirlerin nüfusu her geçen gün artarken yapılan bir araştırmayla, memleketlerin gerçek nüfusları da ortaya çıktı. Çorum dışında yaşayalar memleketlerine dönse Çorum’un gerçek nüfusu 1.291.038 kişi oluyor.

Son Güncelleme: 20.06.2022 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memleket 2019-05-11 20:16:14

Şimdiye kadar memleketı yönetenlerin böyle bir derdi olmadığı için insanlar şehirlerini kıymetli görmeyip doğduğu toprakları terk etmek zorunda kalmış.Bu yaşayan bir insana yapılacak en büyük zulümdür.Bir insana yapılacak en büyük cezadan başka nedir.

Avatar
Çorumlu doktor 2019-05-12 02:18:44

Kendi halkını hor gören ezdiren başka bir şehir yok bu ülkede..Çorumlular kendi memleketinin merkezine gelip çalışamaz. Amasyalı, Tokatlılar araya adam kor tak diye gelir merkeze.. Çorumun çoğu kurumunu çorumlular yönetmiyor zaten