Hollanda'dan Sungurlu'ya akülü araç

Hollanda'da faaliyet gösteren bir dernek, Sungurlu'ya ükülü araç gönderdi

16 Mart 2019 Cumartesi 14:22
Hollanda'dan Sungurlu'ya akülü araç

Hollanda'nın Veendam ve Hoogezand bölgesinde faaliyet gösteren, Çok Kültürlü Kadınlar Derneği (Multiculturele Vrouwen Groep), sponsorlarından ve gurbetçilerden topladıkları paralarla Sungurlulu ihtiyaç sahibi Osman Çendi'ye akülü araba hediye etti.

Dernek Başkanı Tülin Yılmaz, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'e ulaşarak, sponsorlarından ve gurbetçilerden topladıkları paralarla aldıkları akülü tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibine ulaştırmasını rica etti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Gönül köprüleri kurmak, böyle güzel işlere vesile olmak bizleri çok mutlu ediyor. Bu yardımlarından dolayı dernek yöneticilerine ve değerli gurbetçilerimize çok teşekkür ederim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.