Hollanda temasları başladı

Çorum heyetinin Avrupa Birliği Akıllı Şehirler Projesi çalışmaları Hollanda’da başladı.

11 Eylül 2019 Çarşamba 12:31
Hollanda temasları başladı

Avrupa Birliği Akıllı Şehirler Projesi çalışmaları Hollanda’da başladı.

Hollanda temaslarına Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Başkan YardımcısI Lemzi Çöplü, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgut İlgü, Çorum Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü ve Proje Sorumlusu Talat Tekin, Bilgi İşlem Müdürü Cafer İpek  Çorum Belediyesi Elektrik-Elektronik Mühendisleri Nurşani Sakarya ve Murat Şenöz, Çorum Belediyesi Mühendislerinden Mustafa Ölçer,  Hitit Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Aydınkal  ve diğer yetkililer katılıyor.

Belediye Başkanı Aşgın, yaptığı açıklamada, “Çorum Belediyesi ve Hitit Üniversitesi ile Çorum Ticaret ve Sanayi Odası, Macaristan’dan Szarvas Belediyesi ve Litvanya’dan Telsiai Belediyesi işbirliği ile “Türkiye ve Avrupa Birliği Arasında Şehir Eşleştirme Hibe Programı” kapsamında hazırlanan ‘Akıllı Şehir İçin Yol Haritası (A Roadmap For Smart City)’ isimli projesi kapsamında hazırlanan ‘Akıllı Şehir İçin Yol Haritası (A Roadmap For Smart City)’ isimli proje ile ilgili çalışmalara Hollanda’da başlandı.”dedi.

Son Güncelleme: 11.09.2019 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bay bilen! 2019-09-11 17:19:53

Başkan ne işin var oralarda leblebi elden gidiyor gel Çoruma sahip çık onu bari kaptırmayalım. Sonra yaprak biti avlarız haberin olsun;)

Avatar
Ahmet DEMİR 2019-09-11 16:03:46

Sineklerden rahatsız olduysa...Eski belediye başkanımız da sık sık giderdi bu ülkelere. Sayın AŞGIN zaten yerel yönetimler uzmanı değilmiydi? Doktorası yokmuydu. Bu gezilerin tek amacının gezmek olduğunu herkes biliyor.

Avatar
Tolga 2019-09-11 17:12:05

Proje kapsamında yapılan çalışma ziyaretlerinde bu tür resimler yerine yapılan toplantı ve temasların resimleri paylaşılır tabi varsa