‘Hoş geldin bebek’ ziyareti

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın, “Hoş geldin Bebek” ziyaretinde bulundu.

22 Haziran 2019 Cumartesi 00:26
‘Hoş geldin bebek’ ziyareti

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın, “Hoş geldin Bebek” projesi kapsamında ziyaretlerde bulundu.

Ailelerin bebek sevincine ortak olmak için ev ziyaretleri yapan Aşgın, ailelere göz aydınlığı diledi. Aşgın, “Hoş Geldin Bebek projesi başladığı günden itibaren bugüne kadar 20 bin 793 aileye ziyarette bulunuldu. Hoş geldin bebek projesi gönül belediyeciliği alanında benim çok önemsediğim projeler arasında yer alıyor. İstisnasız her yeni doğan bebek için ailelerimize, ilgili arkadaşlarımız gidiyor. Zaman zaman bu ziyaretlere ben de dahil oluyorum. Ailelerin bebek sevinçlerini paylaşıyoruz, onlara çeşitli hediyeler veriyoruz ve bebeklerinin vatana, millete ve kendilerine hayırlı birer evlat olmalarını diyoruz” dedi.

Bu tür ziyaretlerin aynı zamanda yardıma ihtiyacı olan ailelerin tespit edilmesi noktasında da büyük önem arz ettiğini ifade eden Feyza Aşgın, “Gidilen yerlerden yardıma ihtiyacı olan aileler tespit ediliyor ve Çorum Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde onlara gerekli yardımlar yapılıyor. Bu tür sosyal belediyecilik hizmetleri bu anlamda da ayrı bir öneme sahip” diye konuştu.

Son Güncelleme: 22.06.2019 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165