Hüseyin Dede talimatı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum'da Bayrak Dede Hüseyin Berk'i evinde ziyaret etti

20 Aralık 2017 Çarşamba 15:17
Hüseyin Dede talimatı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum halkının 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrası demokrasi nöbetleri sürecinde tanıdığı ve “bayraktar dede” diye bildiği Hüseyin Berk’i evinde ziyaret etti. Külcü, rahatsızlanarak bir müddet Ankara’da hastanede tedavi gördükten sonra taburcu olan Hüseyin amcaya geçmiş olsun dileklerini iletip sağlıklı, uzun ömür temenni etti.

Yapılan açıklamaya göre, şehrimizin sosyal hayatının bilinen simalarından Hüseyin Berk, nam-ı diğer Bayraktar Dedeyi evinde ziyaret eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Çorum kamuoyu  Hüseyin Dedeyi özellikle 15 Temmuz olaylarından sonra devam eden demokrasi nöbetleri sırasında ve onun sonrasında tanıdı. Hüseyin Amcamızın özelliği, bayrağına, vatanına sevdalı olması ve milletinin bekası uğruna canını ortaya koyan Cumhurbaşkanımıza, milletin adamına, milletin liderine sevdalı olmasıdır. Bunu Hüseyin Amca gerek yüksek sesle dinlediği şarkılarında, müziklerinde gerekse evinin her tarafına astığı Cumhurbaşkanımızın resmi ve bayraklarla ortaya koyuyor” dedi.

DUASINI ALMAYA GELDİK
Geçirdiği rahatsızlık sebebiyle Ankara’da hastanede tedavi gören Hüseyin Berk’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Hüseyin Amcamız küçük bir rahatsızlık geçirdi ve Ankara’da bir süre tedavi gördü. Biz de bu vesileyle varsa evinde bir ihtiyacı, onları görmek ve gereğini yerine getirmek üzere ziyaretine geldik. Hüseyin Amcamızın hayır duasını almak niyetiyle yanına geldik. Allah büyüklerimizi, ağzı dualı insanları başımızdan eksik etmesin” dedi.

BEREKET YAŞLILARLA BİRLİKTE
Şeyh Edebali’nin nasihati üzere bereketin yaşlılarla birlikte olduğuna inandıklarını ifade eden Başkan Külcü, “Yaşlılarımızın olduğu yerlerin bereketle donatıldığına inanıyoruz. Bu sebeple de gerek kişisel olarak gerekse de belediye çalışmalarımız anlamında büyüklerimize ihtimam göstermeye çalışıyoruz. Onları layık oldukları hizmetlerle mutlu etmeye çalışıyoruz” dedi

ENGELLİ HASSASİYETİ
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ziyaret ettiği Hüseyin Berk’le yakından ilgilendi. Bayraktar Dedeye bir isteğinin olup olmadığını soran Başkan Külcü, “Belediyemizin daha önceden tahsis ettiği akülü engelli aracı ile şehir merkezinde dolaşırken çeşitli sorunlar yaşıyoruz. Engelli rampaların az olduğu veya hiç olmadığı yerlerde çalışma yapılmasını istiyoruz” dedi. Başkan Külcü de Hüseyin Berk’in söylediği yerlerde çalışma yaptıklarını ve eksiklik olan yerlerde çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

EVİNİN EKSİKLERİ GİDERİLECEK

Evinde bir takım eksiklikler bulunduğunu belirten 88 yaşındaki Hüseyin Berk, özellikle soba yakmanın zor olduğunu söyleyerek bir doğalgaz sobası yapılmasını istedi. Konuyla yakından ilgilenen Başkan Muzaffer Külcü, gerekli görüşmeleri yaparak doğalgaz sobasının yapılması talimatı verdi ve diğer eksikliklerin Hüseyin Amcanın arzusu doğrultusunda bir an önce giderilmesini istedi.

KİRAZ MEVSİMİNDE GELİN

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü kalpten sevdiğini ifade eden Bayraktar Dede lakaplı Hüseyin Berk, “Ben sizi çok seviyorum. Her zaman gelin. Özellikle de yazın kiraz mevsiminde gelin. Benim bahçemde çok güzel bir kiraz ağacı var. Onun altında semaver de yakarız” dedi. Başkan Külcü de kiraz zamanında gelme sözü verdi.

Son Güncelleme: 20.12.2017 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.