İçme suyu depoları yenileniyor

Ortaköy'de içme suyu depoları yenilenerek sağlıklı hale getirilecek

11 Kasım 2019 Pazartesi 09:15
İçme suyu depoları yenileniyor

Çorum’un Ortaköy ilçesinin içme suyu depoları yenileniyor.

Ortaköy’de  bulunan mevcut su depoları kapasiteleri arttırılarak yenilenecek. Yenileme çalışmaları 14 Kasım 2019 günü saat 14.00 da İller Bankası Anonim Şirketinin yapacağı ihale sonrası gerçekleşecek.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir konuya ilişkin açıklamasında, “50 yıldır ilçemizin çilesi olan içme suyu depolarımızı kapasite artırımı yaparak yenileceğiz, Daha önce ilçemiz içerisinde yer alan 5 km’lik içme suyu asbest boru hattını değiştirdik. Şu anda da inşallah içme suyu depolarımızı 14 Kasım 2019 yapılacak olan ihale sonrası kapasitelerini arttırarak yenileyeceğiz. ‘Su Hayattır’ ancak tabiî ki suyumuzu da sağlıklı kullanmamız gerek. Yapılacak bu çalışma ile halkımız daha sağlıklı bir içme suyuna kavuşacaktır. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165