Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri (KKSM) tarafından İdlib için düzenlenen kampanyada toplanan yardımlar İdlib’e gönderildi.
“Bir aradayız, İdlib’in yanındayız” sloganı ile düzenlenen kampanyaya Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerin’de öğrenim gören kursiyerler yoğun ilgi gösterdi. İmkanları ölçüsünde kampanyaya destek olan kursiyerler 65 kolisi kıyafet, 10 kolisi temel gıda maddesi olmak üzere toplam 75 koliden oluşan yardım malzemelerini İdlib’e gönderdi. Yardım kampanyasına Engelli Eğitim Merkezi öğrencileri de katkı sağladı.
Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, kampanyaya destek veren tüm kursiyerlere teşekkür etti.
19 Şubat 2020 Çarşamba 20:01

Son Güncelleme: 20.02.2020 10:13
Kültür merkezlerine sadece akp li oldukları için 'akp kadin kollarında aktif oldukları icin' memur olan ev hanımlarına bir yurttaş bir vatandaş olarak hakkımı helal etmiyorum. Herkesin hakkını hak sahibine veriniz, particilik yapmayın
Neden belediye de ve kültür merkezlerinde akp liler memur. Bu binalar akp nin parası ile yapılmıyor ki. Devletin türkiye cumhuriyet inin parası vergileri ile yapılıyor