İHL’de büyük buluşma

Çorum İmam Hatip Lisesi (İHL) Mezun ve Mensupları Platformu tarafından düzenlenen geleneksel ‘Keşkek Günü’ bugün gerçekleşti.

30 Haziran 2013 Pazar 14:19
 İHL’de büyük buluşma


Okul bahçesinde düzenlenen programa AK Parti Çorum Milletvekilleri Murat Yıldırım, Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Turhan Candan, Zeki Gül, AK Parti Merkez İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan,  MEM yöneticileri  bazı daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Çorum İHL mezunları ve mensupları katıldı. Programa katılamayan Çorum milletvekilleri ve bazı davetlilerinse telgrafla gönderdikleri mesajları okundu.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Çorum Belediyesi Mehteran Takımı konser verdi.

Ayhan Boyraz’ın sunuculuğunu üstlendiği programın açış konuşmasını Çorum İHL Mezun ve Mensupları Platformu Dönem Başkanı Halit Yıldırım yaptı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Milletvekilleri Murat Yıldırım ile Cahit Bağcı’nın konuşmalarının ardından elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden merhum İHL Müdürü Salim Altunay’ın oğlu Bilal Altunay ile Çorum İmam Hatip Lisesi (İHL) Mezun ve Mensupları Platformu eski Başkanı Bilal Keleş’e plaket verildi.

İHL mezunlarının hasret giderdiği programda, öğretmenler adına kürsüye gelen Mustafa Balcı dua etti.

2 BİN 500 KİŞİLİK KEŞKEK

Çeşitli sunumlarla devam eden program, keşkek ikramı ile sona erdi.

İHL Pansiyonu Yemekhanesi’nde
2 bin 500 kişilik ikrama katılımcılar büyük ilgi gösterdi.





Son Güncelleme: 30.06.2013 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.