İHL’den vefa ziyareti

Kısa bir süre önce Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne atanan Hüseyin Kır, idareci, öğretmen, memurlar ve öğrencilerle...

19 Ekim 2013 Cumartesi 13:42
 İHL’den vefa ziyareti


Kısa bir süre önce Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne atanan Hüseyin Kır, idareci, öğretmen, memurlar ve öğrencilerle birlikte Ulu Mezar’da medfun bulunan idareci ve öğretmenlerin kabirlerini ziyaret ederek Yasin-i Şerif okudular ve dua ettiler. 

İlk olarak mayıs ayında trafik kazasında hayatını kaybeden Salim Altunay´ın kabrini ziyaret eden Hüseyin Kır ve beraberindekiler mezarlıkta medfun bulunan okulun eski müdürlerinden Mehmet Yıldırım, öğretmenlerden Hacı Ömer Bolat, Mustafa Uncular, Hasan Kaya, Osman Abukan, Neziha Çöplü ile diğer hocaların kabirlerini ziyaret ederek Yasin-i Şerif okudular ve dua ettiler.

Okul Müdürü Hüseyin Kır ziyarette yaptığı konuşmada, “Okulumuza hizmet etmiş ve Rahmet-i Rahman´a kavuşmuş  tüm idareci, öğretmen ve personelimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz, makamları cennet olsun. Okulumuza hizmet etmiş ve hayatta olanlara da hayırlı, sağlıklı ömürler diliyoruz. Mayıs ayında Salim Hoca’nın elim bir trafik kazasında hayatını kaybetmesi, bu kazadan 2 ay sonrada Müdür Başyardımcısı Nurullah Ceyhan’ın ani vefatı camiamızı derinden üzmüştür. Okul bahçesine yapılan çeşmeye Salim Altunay’ın, parka da Nurullah Ceyhan’ın isimleri verildi” dedi.

Kabir ziyaretine Okul Müdürü Hüseyin Kır ile birlikte Müdür Başyardımcısı Bekir Tokgöz, Müdür Yardımcıları Mehmet Ali Köseoğlu, Mustafa Aktaş, Namık Akdal, Öğretmenler Hüseyin Kıran, Eyyüp Çiçek, Şoför Mustafa Gökdoğan, Memur Mehmet İbiş ve öğrenciler katıldı.








Son Güncelleme: 19.10.2013 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ABDULLAH AMİR 2013-10-19 20:04:21

allah rahmet eylesi̇n hocalarima