İki ilçede taşımalı eğitim tatil

Sungurlu ve Alaca'da taşımalı eğitim öğrencileri için yarın da okullar tatil edildi.

26 Aralık 2018 Çarşamba 18:18
İki ilçede taşımalı eğitim tatil

Çorum'un Sungurlu ve Alaca ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yarın taşımalı eğitim öğrencilerine okullar tatil edildi.

Sungurlu ilçesindeki yoğun kar yağışı dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit açıklamada bulundu. Eryiğit, "Kar yağışı ve buzlanma sebebiyle Sungurlu ilçemizde temel ve orta öğretim okullarımız da taşımalı eğitim öğrencilerimize Perşembe günü tatil kararı alınmıştır. Öğrencilerimizin bugünü kitap okuyarak geçirmelerini diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Milli EĞitim Müdürü Seyit Ali Büyük de, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sungurlu ve Alaca ilçelerimizde kar yağışı ve buzlanma sebebiyle temel ve orta öğretim okullarımızda 'TAŞIMALI EĞİTİM' öğrencilerimize 27.12.2018 perşembe günü eğitime bir gün ara verme kararı alınmıştır." dedi.

İHA

Son Güncelleme: 26.12.2018 21:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.